Uw digitale fleetmanager Hubble heeft 125 jaar ervaring

Software met 125 jaar ervaring, hoe kan dat nu? In de negentiende eeuw bestonden er  nog geen leasewagenparken. Dat klopt! Maar de teamleden van de ontwikkelaar van Hubble - De Wagenparkbeheerders - hebben bij elkaar 125 jaar ervaring met het beheren van leasewagenparken. Al die expertise stopten zij in hun digitale fleetmanager Hubble. Doe daar uw voordeel mee!

Informatie is bovenal betrouwbaar

Leasemaatschappijen werken allemaal met verschillende, vaak verouderde systemen. Daardoor is de informatie die zij aanleveren over het rijgedrag vaak niet relevant of betrouwbaar genoeg. Hubble vult gegevens aan met eigen metingen en controleert of alle informatie correct is. Zo weet u als wagenparkbeheerder dat u altijd met betrouwbare informatie werkt.

 Klanten beoordeelden ontwikkelaar De Wagenparkbeheerders eerder met een 9 op het verstrekken van betrouwbare informatie.

 

De fleetexpertise van Hubble geeft u als leasewagenparkbeheerder meer overzicht.

 Fleetmanagementsoftware voor wagenparken van twintig tot twintigduizend auto’s

Bij een groter wagenpark heeft een ervaren wagenparkbeheerder al snel behoefte aan meer overzicht. Wij tuigen het systeem op en lezen alle informatie correct in. Dat neemt slechts een paar uur in beslag.

Voor het beheer van twintig auto’s is onze fleetsoftware al interessant, omdat Hubble ook dan voor lastenverlichting zorgt. Andere mobiliteitsvormen, zoals een mobiliteitskaart en deelauto’s, voegt u ook eenvoudig toe in het systeem.

Breid uw leasewagenpark uit met de digitale en betrouwbare fleetmanager Hubble.