Vacature: Product Owner | Hubble Fleetmanagement Software (32-40 uur p/w)

Ben jij de natuurlijke schakel tussen gebruikers, business en ons development team? En houd jij van data en wil je samen met ons de wereld van fleetmanagement software op zijn kop zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn een jong softwarebedrijf waar we met een enthousiast team gedreven doorbouwen aan een de beste applicatie voor mobiliteitsmanagement! Prachtige software die we explosief doorontwikkelen voor deze markt. Luisteren naar de klant is waar het bij ons om draait. Wij bedienen de grootzakelijke markt en fleetmanagement-intermediairs en mogen inmiddels gerenommeerde partijen tot onze klantenkring rekenen. We groeien knalhard en hebben de ambitie om op zo kort mogelijke termijn door te groeien tot de grootste softwareleverancier in ons vakgebied (de beste zijn we al). Daarom zijn we fanatiek op zoek naar…. jou?

Hoe ziet je werkdag als Product Owner bij Hubble eruit?
Nadat je een kop lekkere koffie hebt gescoord in ons werkcafé en je collega’s goedemorgen hebt gewenst open je je mailbox. De eerste mail is van de programmeur waar je vorige week namens één van onze klanten een vraag had neergelegd: of je haar even wilt bellen. Je schakelt over op Engels en geeft haar de extra informatie die zij nodig heeft. Ze meldt dat je volgende week aan de slag kunt met het testen van wat ze heeft gemaakt. Mooi; lekker de vaart erin en volgende week die klant dus heel blij maken!

Je hebt net het gesprek afgerond als de superuser van een klant belt: of je even wat wilt checken, want hij heeft, na het verwerken van data, gezien dat Hubble veel afwijkingen heeft gesignaleerd. Hij vraagt zich af hoe dat kan. Je stelt een aantal verificatievragen, haalt de data naar Excel en omdat Excel geen geheimen voor je kent analyseer je razendsnel de situatie. Later in de morgen kom je er bij de klant op terug. Ondertussen werk je aan de andere openstaande verzoeken van onze klanten en werk je de status van hun supportvraag bij. In de loop van de ochtend sluit je aan bij de teammeeting met het complete programmeursteam, zodat je weer van de laatste ontwikkelpunten op de hoogte bent en dat weer kan meenemen in je klantgesprekken.

Na een lekkere lunch in het restaurant, of eigenlijk vóór het restaurant in de binnentuin, stroop je je mouwen op en werk je verder aan een oplossing die een klant wenst voor een specifiek probleem. Natuurlijk ben je creatief genoeg om daar samen met je collega’s iets prachtigs van te maken; je houdt ervan om de klant aangenaam te verrassen! Verderop in de middag heb je kort overleg met een collega aan je bureau. Hij is bezig met de implementatie van Hubble bij een nieuwe klant; of je wilt assisteren bij de eerste inrichting van hun omgeving. Dat is geen vraag; je onderneemt meteen de eerste acties om ook deze implementatie soepel te laten verlopen. Aan het einde van de dag loop je de supportvragen nog eens door en ziet dat het vandaag weer een prachtige dag was: veel klanten voorzien van een antwoord, er zijn mooie ontwikkelingen gaande en wat je vooral bijblijft van vandaag is die ene klant die je nog speciaal die mail stuurde om je persoonlijk te bedanken voor jouw tópservice. Met een lekker gevoel sluit je je dag af.

Wat breng jij ons?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je bent erg goed met cijfers, data en Excel
 • Je vindt het leuk om problemen op te lossen en bent stressbestendig
 • Je bent goed in projectplanning en verwachtingsmanagement
 • Je bezit uitstekende sociale vaardigheden en “luisteren” is een kwaliteit van jou
 • Je bent nieuwsgierig en doortastend
 • Je werkt accuraat en zelfstandig
 • Je bent enthousiast en hebt een positieve instelling
 • Je spreekt en schrijft goed in zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • Dat je bekend bent met de wereld van fleetmanagement is een enorm voordeel

Wat bieden wij?

 • Een uitdaging waarbij we gericht zijn op een lang dienstverband
 • Een dynamische, innovatieve en ambitieuze omgeving
 • Een fantastisch kantoor in Utrecht dat gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken is
 • Uitstekende mogelijkheid om in ieder geval 2 dagen per week thuis te werken
 • Een fijne werksfeer met leuke en enthousiaste collega’s, spontane borrels en uiteenlopende activiteiten
 • Korte lijnen en ruimte voor initiatief en zelfstandigheid
 • Een salaris tussen € 3.000 en € 4.000 bruto, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt
 • Een kilometervergoeding of NS-Businesscard en een laptop van de zaak
 • Mogelijkheid om, naast de standaard 25 vakantiedagen, extra dagen bij te kopen

Vragen over de vacature?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chris Schoute (030-2374709). Hij drinkt graag een goede kop koffie met jou in ons relaxte werkcafé om te horen waarom jij precies de juiste persoon voor deze job bent en te vertellen waarom wij de juiste werkgever voor jou zijn!

Voor alle recruitmentbureaus: we snappen dat jullie graag willen helpen met zoeken, maar we gaan zelf ons best doen om de allerleukste kandidaat te selecteren. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

, ,