De voordelen van Hubble

Met Hubble heeft u inzicht in de contracten voor leaseauto’s, brandstofpassen en mobiliteitskaarten. Bovendien biedt Hubble overzicht over het werk dat nog gedaan moet worden. Daarmee bespaart u kosten en tijd. Lees meer over de voordelen.

Doelgericht

Hubble controleert en verrijkt data van uw leveranciers zoals leasemaatschappijen, zodat u betrouwbare informatie overhoudt waarop u kunt sturen.

Controle

Door de automatische controle van contracten en facturen weet u zeker dat de gemaakte afspraken met uw leveranciers worden nagekomen. Bovendien toetst Hubble het gebruik van mobiliteit door uw medewerkers aan uw beleid.

Optimalisatie

U ondervindt maximale toegevoegde waarde door ondersteuning van de fleetmanagement processen. Hubble analyseert data en signaleert verbeteringen die u eenvoudig kunt opvolgen.

Overzichtelijk

Hubble presenteert alle informatie van uw leveranciers op overzichtelijke wijze. In een oogopslag ziet u alle proactieve signaleringen. Hubble zorgt voor automatische opvolging van openstaande acties.

Gebruiksvriendelijk

Hubble is helemaal van deze tijd. De vormgeving is helder, eenvoudig en biedt een reeks van intuïtieve functionaliteiten. Uw inspanning is minimaal.

Faciliterend

Hubble zorgt voor bewustwording en betrokkenheid bij alle gebruikers. Hubble is uw persoonlijke assistent die u veel werk uit handen neemt.

Strategisch

Hubble ondersteunt u door alle processen rondom mobiliteit te optimaliseren. Zodat u in staat bent om u volledig te richten op strategisch fleetmanagement.

Flexibel

Uw bestanden en die van uw leveranciers verwerkt Hubble moeiteloos. Bij voorkeur geautomatiseerd via interactieve koppelingen, om welk format of systeem het ook gaat.

Veiligheid

De gegevens van uw organisatie en uw medewerkers zijn in goede handen. Hubble voldoet vanzelfsprekend aan alle wet- en regelgeving op dit gebied.