Uw wagenparkbeheer uitbesteden hoeft niet: Hubble bespaart tijd

Wordt het wagenparkbeheer u te veel? Met Hubble is het wagenparkbeheer uitbesteden niet nodig. Was het beheer ooit stressvol en hectisch? Nu wordt het proactief en gemakkelijk met deze automatiseringsslag in uw wagenparkbeheer. Laat onze fleetmanagement software bijvoorbeeld de communicatie met berijders, salarisadministratie en directie overnemen. Dat scheelt u zeeën van tijd, zonder dat u inboet op kwaliteit.

Communicatie over het wagenparkbeheer altijd passend bij uw bedrijf

Als wagenparkbeheerder communiceert u met het hele bedrijf. Of het nu gaat om een berijder van een bepaalde afdeling, een HR-medewerker die de gebruikersovereenkomsten aanlevert of de directie waaraan u de KPI’s rapporteert. Alleen al het opstellen van al die mails neemt een groot deel van uw tijd in beslag. Laat Hubble het voor u doen. Geautomatiseerd en met de tone-of-voice die bij uw bedrijf past.

Hubble stuurt automatische reminders wanneer een aanvraag voor een leaseauto moet worden opgevolgd. Dit voorkomt extra kosten door te laat bestellen, ontzorgt de berijders en u hoeft niet langer te micro-managen. Zo vult u de werkdag al snel nuttiger.

 

Een gewaarschuwde berijder telt voor twee

Berijders vergeten nog wel eens om de kilometerstanden juist in te voeren bij het tanken. Deze medewerkers afzonderlijk mailen, zou een dagtaak zijn. Hubble pikt de afwijkingen eruit en mailt berijders automatisch. Desgewenst met de leidinggevende in de cc. Zo verloopt de kilometerregistratie vlekkeloos zonder dat u er omkijken naar hebt.