Wagenparkbeheersoftware als betrouwbaar kompas

Het werk van een wagenparkbeheerder verloopt van actie naar reactie. U zet de ene actie net uit en een ander vraagt alweer om opvolging. Daardoor kan er weleens chaos ontstaan. U moet continu uw aandacht verdelen. Gelukkig is dat verleden tijd met de wagenparkbeheersoftware van Hubble. Met de signalen op het dashboard vergeet u nooit meer een stap in het proces.

Hubble kent de data

Hubble houdt oog op de uitdienstdata van berijders. Hij leest werknemersbestanden in en weet precies wanneer het tijd is u te seinen. U kunt zo tijdig de auto elders inzetten. Dat scheelt tijd en vaak ook geld. Want als u de vrijkomende auto te laat opmerkt, betaalt u dubbel voor een vervangende huurauto. Doordat Hubble u bovendien alleen benadert wanneer actie vereist is, hoeft u niet dagelijks alle contracten door te nemen.

Stel reminders in voor een proactieve werkplanning

Een medewerker gaat 1 november uit dienst. U wijst de leaseauto toe aan een nieuwe berijder. Twee weken vooraf wilt u proactief de wisseling kunnen plannen. Stel eenmalig een reminder in en voorkom dat u uiteindelijk betaalt voor een vervangende auto.

 

Heldere taal

Het samenvoegen van overzichten is vaak een tijdrovende klus. Elke leasemaatschappij heeft namelijk zijn eigen manier van bijhouden, doorgeven en registreren van data. Hubble zorgt dat de verschillende jargons van leasemaatschappijen worden omgezet naar één duidelijke taal. Zo levert u de juiste informatie aan in aanzienlijk minder tijd.

De fleetexpertise van Hubble geeft u als leasewagenparkbeheerder meer overzicht.

Voorkom fouten met wagenparkbeheersoftware

Een nieuwe medewerker staat nog niet in het personeelsbestand, maar er moet al wel een leaseauto klaarstaan bij aanvang van het contract. Dan worden gegevens handmatig ingevoerd. Om te voorkomen dat door deze handmatige invoer fouten sluipen in de geautomatiseerde wagenparkadministratie, maken we daar in ons Hubble-dashboard ook een melding van. Als de medewerker wel volledig in het systeem vermeld staat, wordt alles geüpdatet en is de kans op fouten nihil.

Hubble voorkomt fouten en stuurt reminders waarmee u taken proactief plant.